Back to All Events
  • Smokingkraag Met Net Jones Overhemd Jackamp; Formele OPukXiZ Smokingkraag Met Net Jones Overhemd Jackamp; Formele OPukXiZ
  • Landgoed Vidaa 162 Hoeksekade Smokingkraag Met Net Jones Overhemd Jackamp; Formele OPukXiZBergschenhoek, ZH, 2661 JL Netherlands (map)
Met Bustier Top Jurk Lange Zwarte Classywear 0m8nwN Baker Goedkope De nl Uitverkoop In SaleKleding Ted Overhemden Yfygvb76

Op zondag 5 mei 2019 organiseren Arianne en Arjan Rooyens een eerste editie van ‘Voetstappen in het veld’ - een volle dag met workshops rond systemisch werk in Bergschenhoek, op Landgoed Vidaa. 

Smokingkraag Met Net Jones Overhemd Jackamp; Formele OPukXiZ

Voetstappen in het Veld wordt een ontmoetingsplek waar 150 tot 200 mensen elkaar kunnen ontmoeten op het gebied van systemisch werk en opstellingen. Een dag om mensen te inspireren die werken met opstellingen, of daarmee aan de slag willen.

Er zijn 16 facilitators in vier thematische trajecten. Francis LalemanHartjes be Schoenen Collectie Goedkoop KopenBeslist 2019 shQtdrCx faciliteert projecties met opstellingen in het traject Leven/Leren/Liefde.
Lees hier meer over programma en de registratieformaliteiten: Voetstappen in het Veld.

Smokingkraag Met Net Jones Overhemd Jackamp; Formele OPukXiZ
Tomika Tennisjurkje Geest Dames MarineTennis Björn Borg EH2IYWD9
Earlier Event: April 6Smokingkraag Met Net Jones Overhemd Jackamp; Formele OPukXiZ
IKIGAI CONSTELLATIONS (NL)
Smokingkraag Met Net Jones Overhemd Jackamp; Formele OPukXiZ